Konsulttiyhtymä AIKA

Konsulttihtymä AIKA on Turun seudun suurin

Konsulttiyhtymä AIKA on itsenäisten ja osaamiseltaan toisiaan täydentävien liikkeenjohdon konsulttien yhteenliittymä. Olemme Turun seudun suurin liikkeenjohdon konsulttitoimisto.

Ajatus Konsulttiyhtymä AJASTA syntyi loppukeväästä 2008 Turun seudun ekonomien Ekonomiyrittäjäkerhon tilaisuudessa. Käynnistäjinä olivat Pentti Jäntti ja Antti Lehtimäki. Vuoden vaihteessa 2009 jäseniä oli jo viisi ja toiminta saatiin hyvin käyntiin. Ensimmäinen yhteinen ponnistus oli kolmen seminaarin järjestäminen Turussa, Salossa ja Porissa. Olemme toteuttaneet vuosien aikana monipuolisesti pk-yritysten kehittämis- ja terveyttämishankkeita sekä tutkimus- ja kehitystoimintojen aktivointeja korkeakoulujen ja pk-yritysten välillä.

Konsulttiyhtymä AIKA innovoi vuonna 2013 Kasvuyrittäjäpalvelu-konseptin, joka toteutettiin Varsinais-Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäpalveluna ensimmäisen kerran vuonna 2013-2014. Nyt käynnissä on toinen kierros, joka päättyy vuoden 2016 kesäkuussa. Tarkempi kuvaus palvelusta löytyy sivuilta www.kasvuyrittaja.fi.


Toimistomme sijaitsee WTC Turun tiloissa.