Konsulttiyhtymä AIKA

Antti Lehtimäki

Partner Antti Lehtimäki, KTM, TMC, HHJ

Antilla on pitkä kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, markkinatutkimuksesta ja niiden erilaisista yhdistelmistä. Erinomaisina esimerkkeinä toimivat Varsinais-Suomen yrittäjille rakennettu kasvuyrittäjäpalvelu, joka on Suomen tehokkain toimintamalli tunnistaa kasvuhakuisia yrityksiä, tunnistaa kasvun kannalta kriittisimmät kehitystarpeet ja muodostaa yrityskohtaisia kehityshankkeita.

Antin ydinosaamista ovat strategiakonsultointi, toimiala- ja markkina-analyysit, strategiset markkinatutkimukset sekä rahoituskonsultointi, erityisesti joukkorahoituksen osalta. Useimpiin asiakasprojekteihin on liittynyt vahvasti strateginen näkökulma, jossa on haluttu analyyttisesti selvittää uusia kasvuvaihtoehtoja, arvioida niitä strategian mallintamisen keinoin ja tehdä valitusta kasvustrategiasta konkreettinen ja loogisesti luontevin askelin etenevä kehitysohjelma. 

Vuosien aikana kokemusta on kertynyt yli sadan pk-yritysten liiketoimintojen arvioinnista ja kehittämisestä.

Antti on toiminut liikkeenjohdon konsulttina vuodesta 2008 ja on yksi Konsulttiyhtymä AJAN perustajajäsenistä. 2008-2010 hän johti nykyisen tehtävänsä ohjella innovatiivisen strategiakonsulttitalo Cone Advisorin toimintaa Varsinais-Suomen alueella. Hän on toiminut globaalin tutkimus- ja konsulttiyhtiö Gartnerin edustajana Suomessa 2001-2007. Tehtävä antoi näköalapaikan sekä suuriin ja keskisuuriin yrityksiin eri toimialoilla ja hyvän näkemyksen ICT-alan toimittajakentästä. Aiempaa käytännön kokemusta löytyy myös kasvuyrityksen johtamisesta sekä yritysten terveyttämisestä.

Antti on jäsenenä Suomen strategisen johtamisen seurassa SSJS ry:ssä ja terveyttämiskonsulttien TMA Finland ry:ssä. Hän on sertifioitu terveyttämiskonsultti (TMC) ja hallitusammattilainen (HHJ).

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358-40-722 6448